MimosMedia edistää kestävää kehitystä viestinnän keinoin. Teemme viestintää yrityksille ja yhteisöille, joiden tavoitteena on tukea sosiaalista, ekologista tai taloudellista kestävää kehitystä ja osallistua YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Eettisestä liiketoiminnasta, vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä puhutaan paljon, mutta harvassa yrityksessä ne tarkoittavat paljon muuta kuin kauniita sanoja paperilla. Monissa yrityksissä vastuullisuus on onneksi ymmärretty ja otettu tosissaan. MimosMedia auttaa viestimään niistä panostuksista, joita yrityksessä on tehty kestävän kehityksen edistämiseksi tai auttaa suunnittelemaan toimenpiteitä yrityskuvan kirkastamiseksi.

Esimerkiksi ilmastonmuutoksen vastainen työ, korruption vastainen työ, ihmisoikeuksien huomioiminen liiketoiminnassa, oikeudenmukainen tulonjako ja kehitysmaiden tukeminen liiketoiminnan keinoin ovat pyrkimyksiä globaalin yhteisen hyvän kasvattamiseen.

Maailma muuttuu jatkuvasti myös paremmaksi ja asiakkaat haluavat tehdä kulutusvalintoja, joilla tuetaan muutosta parempaan. Osaajat haluavat töihin yrityksiin, joilla on jokin rahantekoa suurempi visio. Sijoittajat etsivät yrityksiä, joilla on kykyä uudistua.

MimosMedia haluaa olla mukana tässä työssä ja pyrkii Suomen johtavaksi kestävää kehitystä edistäväksi viestintätoimistoksi.

 

Minna Rajainmäki

Yrityksen perustaja

Yhteiskuntatieteiden maisteri

Toimittaja, kirjoittaja